ULEI DE MĂSLINE ȘI SUC DE LĂMÂIE – Protejează sănătatea inimii și ficatului

Dacă suferi din cauza extenuării, a constipației sau pur și simplu vrei să îți îmbunătățești sănătatea trebuie să încerci acest remediu. Tot ce trebuie să faci este să mănânci, pe stomacul ulei de măsline cu puțin suc de lămâie. O lingură este suficientă pentru a măsura cantitatea potrivită pentru un shot de sănătate.

Amestecarea sucului de lamaie si a uleiului de masline va crea un amestec care este capabil sa iti stimuleze sistemul imunitar si care il pot proteja impotriva a numeroase boli. Atat sucul de lamaie, cat si uleiul de masline prezinta numeroase proprietati benefice pentru sanatatea noastra.

Beneficiile acestui amestec

  • Combate constipația
  • Protejează inima
  • Combate afecțiunile articulare și reumatice
  • Echilibrează nivelul bilei din ficat și colecist
  • Reduce riscul bolilor cardiovasculare

Mod de preparare

Ingrediente

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de suc de lămâie

Pregătirea acestui amestec este destul de ușoară. Ar trebui pur și simplu să pui aceste două ingrediente într-un container în proporții egale și acest amestec se va dovedi a fi o sursă foarte bogată de vitamine și de substanțe minerale.

Protejează inima

Așa cum am spus mai sus, uleiul de măsline este bogat în acizi grași, elemente esențiale pentru reactivarea circulației și scăderea nivelului colesterolului rău.

Uleiul de măsline este un agent antiinflamator și protector care, în combinație cu lămâia, ne oferă și vitamine. De aceea, recomandăm acest remediu nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. Și ei pot lua o linguriță cu ulei de măsline și trei picături de lămâie. Merită încercat.

Combate afecțiunile articulare și reumatice

După cum știți deja, secretul constă în proprietățile antiinflamatoare ale uleiului de măsline. Dacă sunteți perseverenți și luați acest remediu în fiecare zi, pe stomacul gol, veți ameliora durerile articulare. Este ideal să începeți ziua cu acest „aur lichid”.

Reduce riscul bolilor cardiovasculare

Acidul oleic din uleiul de măsline este o substanță excelentă pentru protejarea sistemului cardiovascular.

 Echilibrează nivelul bilei din ficat și colecist

Acesta este un lucru foarte important. Poate de multe ori v-ați simțit balonat, obosit, apatic, sau greoi. Este posibil ca organismul să fie intoxicat ca urmare a unei alimentații proaste sau a unor afecțiuni cauzate de supraîncărcarea ficatului și a colecistului. Ce puteți face?

Pentru a combate oboseala și disconfortul de dimineață, nimic nu este mai bun decât acest remediu cu o lingură de ulei de măsline și lămâie.

Este indicat să începeți acest tratament atunci când observați că vă treziți dimineața cu o senzație cleioasă în gură și cu un gust amar. Sunt nopți în care nu dormiți bine, digestia este lentă și aveți dureri de cap. Acest lucru înseamnă că organismul este plin de toxine și este momentul să-l detoxificați.

Citește și: PRUNELE USCATE – Previn bolile de inimă, cancerul și elimină kilogramele în plus.