DESPRE NOI: Echipa elixirul-sanatatii.ro

Echipa elixirul-sanatatii.ro știe că orice moment este valoros, de aceea nu ne permitem să vă irosim timpul. Este important să fim informați corect și în timp util. Noi ne propunem să vă ajutăm în acest sens. Pe site-ul nostru găsiți cele mai importante știri despre sănătate, informații de ultimă oră filtrate și verificate, rețete naturiste, dar și articole despre sănătate, lifestyle sau recreere. De asemenea, dorim să oferim mereu un conținut unic pe acest site, o experiență cât mai plăcută, detalii, rețete și sfaturi care vă pot face viața mai frumoasă și mai plăcută alături de cei dragi.

A fi sănătos și a te bucura de viață până la o vârstă înaintată nu trebuie să rămână simple dorințe. Sănătatea, starea de bine și capacitatea de efort nu sunt daruri pe care le primim din întâmplare. Acest scop nu va putea fi atins fără un efort personal, dar și efortul trebuie să aibă limite clar definite.

Echipa noastră are în vedere îmbinarea principalelor premise ale sănătății – mișcarea, relaxarea și nutriția – pentru ca trupul, mintea și sufletul să se afle în echilibru. Site-ul nostru reprezintă un ghid practic privind proprietățile multor plante folosite pentru tratarea diverselor afecțiuni.

Oamenii au folosit dintotdeauna plantele pentru a-și alina suferințele. Le-au atribuit puteri magice, apoi au început să le descopere proprietățile. Dacă astăzi ne putem bucura de foloasele medicinei naturale, aceasta se datorează faptului că, de-a lungul mileniilor, strămoșii noștri au descoperit care plante au proprietăți terapeutice, și care sunt foarte toxice.

Conținutul site-ului elixirul-sanatatii.ro are doar scop informativ. În niciun caz acesta nu reprezintă un diagnostic și nu înlocuiește sfaturile personalului calificat. Pentru acestea, recomandăm consultarea unui specialist de încredere.

Pentru contact, vă stăm la dispoziție la elixirul@elixirul-sanatatii.ro.

Pentru a afla mai multe despre politica noastră de confidențialitate, consultați și pagina: Politică privind fișierele cookies.